﻿<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0"
	xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/"
	xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"
	xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom"
	>
<channel>
	<title>Komentarze do wpisu 'Czy SuperHost.pl plajtuje?'</title>
	<atom:link href="http://blog.ludwikc.net/2006/08/06/czy-superhostpl-plajtuje/feed/" rel="self" type="application/rss+xml" />
	<link>http://blog.ludwikc.net/2006/08/06/czy-superhostpl-plajtuje/</link>
	<description>Think free. Open your Source.</description>
	<pubDate>Fri, 12 Mar 2010 14:09:39 +0000</pubDate>
	<generator>http://wordpress.org/?v=2.5</generator>
		<item>
		<title>By: Ludwik C. Siadlak :: blog &#187; Blog Archive &#187; Superhost.pl - &#8220;&#8230; a wszyło jak zwykle.&#8221;</title>
		<link>http://blog.ludwikc.net/2006/08/06/czy-superhostpl-plajtuje/#comment-6503</link>
		<dc:creator>Ludwik C. Siadlak :: blog &#187; Blog Archive &#187; Superhost.pl - &#8220;&#8230; a wszyło jak zwykle.&#8221;</dc:creator>
		<pubDate>Thu, 03 Jan 2008 11:19:54 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://blog.ludwikc.net/2006/08/06/czy-superhostpl-plajtuje/#comment-6503</guid>
		<description>[...] Wczoraj o 1600 dostałem maila od Superhost.pl o noworocznej promocji domen: rejestracja .pl za 1gr. Nice, quite nice. Sprawdziłem - zarejestrowałem dwie domeny, przeczytałem regulamin, zaplaciłem - wszystko wygląda OK! Załatwiłem kilka spraw i kilka godzin poźniej chciałem zarejestrować kilka dodatkowych domen, aby zapobiec domain squattingowi nowego projektu. Niestety, podczas dodawania domen do koszyka (o 2100, czyli 5 godzin po rozpoczęciu promocji) Superhost podniósł ceny o 110000%. Mailing do wszystkich klientów z promocją trwającą 5 godzin? OK, każdy ma swoje metody, lepsze lub gorsze. Wysłałem pytanie do BOK&#8217;u jaka cena mnie obowiązuje, skoro w koszyku mam jednogroszowe domeny (w nadziei, że poprawił im się support) Dobrze, że zarejestrowałem te pierwsze dwie domeny. [...]</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>[&#8230;] Wczoraj o 1600 dostałem maila od Superhost.pl o noworocznej promocji domen: rejestracja .pl za 1gr. Nice, quite nice. Sprawdziłem - zarejestrowałem dwie domeny, przeczytałem regulamin, zaplaciłem - wszystko wygląda OK! Załatwiłem kilka spraw i kilka godzin poźniej chciałem zarejestrować kilka dodatkowych domen, aby zapobiec domain squattingowi nowego projektu. Niestety, podczas dodawania domen do koszyka (o 2100, czyli 5 godzin po rozpoczęciu promocji) Superhost podniósł ceny o 110000%. Mailing do wszystkich klientów z promocją trwającą 5 godzin? OK, każdy ma swoje metody, lepsze lub gorsze. Wysłałem pytanie do BOK&#8217;u jaka cena mnie obowiązuje, skoro w koszyku mam jednogroszowe domeny (w nadziei, że poprawił im się support) Dobrze, że zarejestrowałem te pierwsze dwie domeny. [&#8230;]</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: blog.ludwikc.net &#187; Blog Archive &#187; Czy SuperHost.pl plajtuje? Część II.</title>
		<link>http://blog.ludwikc.net/2006/08/06/czy-superhostpl-plajtuje/#comment-5</link>
		<dc:creator>blog.ludwikc.net &#187; Blog Archive &#187; Czy SuperHost.pl plajtuje? Część II.</dc:creator>
		<pubDate>Sun, 15 Oct 2006 17:35:37 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://blog.ludwikc.net/2006/08/06/czy-superhostpl-plajtuje/#comment-5</guid>
		<description>[...] Przeglądając zasoby internetu natknąłem się na Pana stronę http://blog.ludwikc.net oraz informacje umieszczoną na http://blog.ludwikc.net/2006/08/06/czy-superhost.pl-plajtuje/ . Nie chciabym się rozpisywać w komentarzach do tego &#8216;newsa&#8217; dlatego piszę do Pana prywatnie. Jako osoba zajmująca się Marketingiem w firmie, chciałbym rozszerzyć Pańską wiedzę na temat wystawionej aukcji internetowej oraz działalności firmy Prosperita s.c. Otóż sklepy jakie Pan podał na swoim blogu należą bezpośrednio do firmy Celebs.pl prowadzonej przez Adama Mach, o numerze NIP: 586-207-27-09 Prosperita s.c. jest niezależną firmą o numerze NIP: 586-21-04-148 i REGON: 192895226 [...]</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>[&#8230;] Przeglądając zasoby internetu natknąłem się na Pana stronę <a href="http://blog.ludwikc.net" rel="nofollow" >http://blog.ludwikc.net</a> oraz informacje umieszczoną na <a href="http://blog.ludwikc.net/2006/08/06/czy-superhost.pl-plajtuje/" rel="nofollow" >http://blog.ludwikc.net/2006/08/06/czy-superhost.pl-plajtuje/</a> . Nie chciabym się rozpisywać w komentarzach do tego &#8216;newsa&#8217; dlatego piszę do Pana prywatnie. Jako osoba zajmująca się Marketingiem w firmie, chciałbym rozszerzyć Pańską wiedzę na temat wystawionej aukcji internetowej oraz działalności firmy Prosperita s.c. Otóż sklepy jakie Pan podał na swoim blogu należą bezpośrednio do firmy Celebs.pl prowadzonej przez Adama Mach, o numerze NIP: 586-207-27-09 Prosperita s.c. jest niezależną firmą o numerze NIP: 586-21-04-148 i REGON: 192895226 [&#8230;]</p>
]]></content:encoded>
	</item>
</channel>
</rss>
